Магазин Ведием Грижа за Вашия дом

Магазин Ведием

намерете себе си сред нашите продукти

ИЗКУСТВЕНА ТРЕВА

Различни видове изкуствена трева, подходяща както за вътрешна, така и за външна употреба. Съставът е 100% полипропилен. Изкуствената трева притежава отлична слънцеустойчивост. Двата основни типа – мокетена или на стръкчета е на разположение на различни основи, различни ширини – 2 м. и 4 м., и в различни цветове – зелено, синьо, червено.

Подреди по: orderby Показвай по:
13.99 лв.
Изкуствена трева тип мокетна, подходяща за вътрешна и външна употреба, в различни цветове и ширини.
23.99 лв.
Изкуствена трева тип мокетна, подходяща за вътрешна и външна употреба, в различни цветове и ширини.
5.99 лв.
Мокетена изкуствена трева, с латексна основа с топчета за по-добър дренаж, подходяща за вътрешна и външна употреба. Антистатична, с много добра слънцеустойчивост. Състав 100% Полипропилен.
7.99 лв.
Изкуствена трева тип мокетна, с латексна основа, подходяща за вътрешна и външна употреба, в различни ширини. Антистатична, с много добра слънцеустойчивост. Състав 100% Полипропилен.
16.99 лв.
Изкуствена трева на стръкчета с голяма гъстота, с латексна основа за по-добър дренаж, подходяща за вътрешна и външна употреба. Антистатична, с много добра слънцеустойчивост. Състав 100% Полипропилен.
29.99 лв.
Изкуствена трева с голяма гъстота, с латексна основа, подходяща за вътрешна и външна употреба. Представлява съвкупност от четири различни цвята, за по-голяма автентичност, антистатична, с много добра слънцеустойчивост. Състав 70% Полиестер и 30% Полипропилен, което я прави изключително мека. Обща височина на изкуствената трева 37мм.
59.99 лв.
Декоративно пано 50/50см. Състав 100% ПВЦ. Четири броя декоративни пана покриват един кв.метър. Подходящи са както за вътрешна, така и за външна употреба.
9.99 лв.
Изкуствена трева на стръкчета, с латексна основа, подходяща за вътрешна и външна употреба, в различни ширини.
48.99 лв.
Изкуствена трева с голяма гъстота, латексова основа подходяща за външна и вътрешна употреба. Съвкупност от 4 цвята за по голямя автентичност с истинската трева . Състав 55% полиестер и 45% полипропилен ,която е прави изключително мека . височина на тревата е 40мм. Обявената цена е за квадратен метър.
98.99 лв.
Декоративно пано 100/100см. Състав 100% ПВЦ. Подходящи са както за вътрешна, така и за външна употреба.Декоративно пано 100/100см. Състав 100% ПВЦ.
20.00 лв.
Изкуствена трева на стръкчета с голяма гъстота, с латексна основа. Антистатична, с много добра слънцеустойчивост. Състав 60% Полиестер, 40% Полипропилен. Обща височина на тревата 20м Моля, при поръчка на изкуствена трева, да имате предвид, че парчето изкуствена трева, което ще получите, ще бъде с ширина 4м. Ако това не удовлетворява Вашето желание, моля свържете се с нашите консултанти.
25.99 лв.
Изкуствена трева на стръкчета, с латексна основа, подходяща за вътрешна и външна употреба, в различни ширини. Антистатична, с много добра слънцеустойчивост. Състав 100% Полипропилен. Обща височина на тревата 7мм. Моля, при поръчка на изкуствена трева, да имате предвид, че парчето изкуствена трева, което ще получите, ще бъде с ширина 2м. Ако това не удовлетворява Вашето желание, моля свържете се с нашите консултанти.
59.99 лв.
Декоративно пано 50/50см. Състав 100% ПВЦ. Четири броя декоративни пана покриват един кв.метър. Подходящи са както за вътрешна, така и за външна употреба.
59.99 лв.
Четри броя 50/50 декоративни пана са един квадрат подходящи за всякаква употреба.100% пвц
28.99 лв.
Изкуствена трева с голяма гъстота, с латексна основа, подходяща за вътрешна и външна употреба., антистатична, с много добра слънцеустойчивост. Състав 100% Полипропилен, което я прави изключително мека. Обща височина на изкуствената трева 1.5см. Когато поръчвате изкуствена трева е добре да знаете, че парчето изкуствена трева, което ще получите винаги ще е с ширина 4м. Цената е за квадратен мет
28.99 лв.
Изкуствена трева с голяма гъстота, с латексна основа, подходяща за вътрешна и външна употреба., антистатична, с много добра слънцеустойчивост. Състав 100% Полипропилен, което я прави изключително мека. Обща височина на изкуствената трева 1.5см. Когато поръчвате изкуствена трева е добре да знаете, че парчето изкуствена трева, което ще получите винаги ще е с ширина 4м. Цената е за квадратен метър
16.99 лв.
Изкуствена трева със състав полиетилен и полипропилен и с латексна основа. Подходяща за употреба на открито и закрито. С много добра устойчивост на UV лъчи. Безопасна към деца и домашни любимци. Височина: 18 мм; Гъстота: 13860 бода/м2
20.99 лв.
Изкуствена трева на стръкчета с голяма гъстота, с латексна основа. Антистатична, с много добра слънцеустойчивост. Състав 100%Полипропилен. Обща височина на тревата 25мм
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Вие сте тук:Начало Arrow Магазин Arrow ИЗКУСТВЕНА ТРЕВА

Магазини Ведием

Магазин Ведием Ви предлага широка гама стенни и подови, Тапети, Лепила, Изолационни тапети, Фототапети, Килими, Мокети, Пътеки, Изкуствена трева, Ламинат, PVC подови покрития, Естествен Паркет, Балатум, PVC Первази, PVC Ламперия, Самозалепващо фолио, Фасадни покрития, Винил