Магазин Ведием Грижа за Вашия дом

Магазин Ведием

намерете себе си сред нашите продукти

ИЗКУСТВЕНА ТРЕВА

Различни видове изкуствена трева, подходяща както за вътрешна, така и за външна употреба. Съставът е 100% полипропилен. Изкуствената трева притежава отлична слънцеустойчивост. Двата основни типа – мокетена или на стръкчета е на разположение на различни основи, различни ширини – 2 м. и 4 м., и в различни цветове – зелено, синьо, червено.

Подреди по: orderby Показвай по:
11.99 лв.
Изкуствена трева тип мокетна, подходяща за вътрешна и външна употреба, в различни цветове и ширини.
19.99 лв.
Изкуствена трева тип мокетна, подходяща за вътрешна и външна употреба, в различни цветове и ширини.
4.99 лв.
Мокетена изкуствена трева, с латексна основа с топчета за по-добър дренаж, подходяща за вътрешна и външна употреба. Антистатична, с много добра слънцеустойчивост. Състав 100% Полипропилен.
6.99 лв.
Изкуствена трева тип мокетна, с латексна основа, подходяща за вътрешна и външна употреба, в различни ширини. Антистатична, с много добра слънцеустойчивост. Състав 100% Полипропилен.
16.99 лв.
Изкуствена трева на стръкчета с голяма гъстота, с латексна основа за по-добър дренаж, подходяща за вътрешна и външна употреба. Антистатична, с много добра слънцеустойчивост. Състав 100% Полипропилен.
29.99 лв.
Изкуствена трева с голяма гъстота, с латексна основа, подходяща за вътрешна и външна употреба. Представлява съвкупност от четири различни цвята, за по-голяма автентичност, антистатична, с много добра слънцеустойчивост. Състав 70% Полиестер и 30% Полипропилен, което я прави изключително мека. Обща височина на изкуствената трева 37мм.
59.99 лв.
Декоративно пано 50/50см. Състав 100% ПВЦ. Четири броя декоративни пана покриват един кв.метър. Подходящи са както за вътрешна, така и за външна употреба.
9.99 лв.
Изкуствена трева на стръкчета, с латексна основа, подходяща за вътрешна и външна употреба, в различни ширини.
48.99 лв.
Изкуствена трева с голяма гъстота, латексова основа подходяща за външна и вътрешна употреба. Съвкупност от 4 цвята за по голямя автентичност с истинската трева . Състав 55% полиестер и 45% полипропилен ,която е прави изключително мека . височина на тревата е 40мм. Обявената цена е за квадратен метър.
20.99 лв.
Изкуствена трева с голяма гъстота на латексова основа.Светлоустойчива 100% полипропилен .Височина на стръкчетата 0.25мм. Цената е за квадратен метър
98.99 лв.
Декоративно пано 100/100см. Състав 100% ПВЦ. Подходящи са както за вътрешна, така и за външна употреба.Декоративно пано 100/100см. Състав 100% ПВЦ.
18.49 лв.
Изкуствена трева на стръкчета с голяма гъстота, с латексна основа. Антистатична, с много добра слънцеустойчивост. Състав 60% Полиестер, 40% Полипропилен. Обща височина на тревата 20м Моля, при поръчка на изкуствена трева, да имате предвид, че парчето изкуствена трева, което ще получите, ще бъде с ширина 4м. Ако това не удовлетворява Вашето желание, моля свържете се с нашите консултанти.
25.99 лв.
Изкуствена трева на стръкчета, с латексна основа, подходяща за вътрешна и външна употреба, в различни ширини. Антистатична, с много добра слънцеустойчивост. Състав 100% Полипропилен. Обща височина на тревата 7мм. Моля, при поръчка на изкуствена трева, да имате предвид, че парчето изкуствена трева, което ще получите, ще бъде с ширина 2м. Ако това не удовлетворява Вашето желание, моля свържете се с нашите консултанти.
59.99 лв.
Декоративно пано 50/50см. Състав 100% ПВЦ. Четири броя декоративни пана покриват един кв.метър. Подходящи са както за вътрешна, така и за външна употреба.
59.99 лв.
Четри броя 50/50 декоративни пана са един квадрат подходящи за всякаква употреба.100% пвц
28.99 лв.
Изкуствена трева с голяма гъстота, с латексна основа, подходяща за вътрешна и външна употреба., антистатична, с много добра слънцеустойчивост. Състав 100% Полипропилен, което я прави изключително мека. Обща височина на изкуствената трева 1.5см. Когато поръчвате изкуствена трева е добре да знаете, че парчето изкуствена трева, което ще получите винаги ще е с ширина 4м. Цената е за квадратен мет
28.99 лв.
Изкуствена трева с голяма гъстота, с латексна основа, подходяща за вътрешна и външна употреба., антистатична, с много добра слънцеустойчивост. Състав 100% Полипропилен, което я прави изключително мека. Обща височина на изкуствената трева 1.5см. Когато поръчвате изкуствена трева е добре да знаете, че парчето изкуствена трева, което ще получите винаги ще е с ширина 4м. Цената е за квадратен метър
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Вие сте тук:Начало Arrow Магазин Arrow ИЗКУСТВЕНА ТРЕВА

Магазини Ведием

Магазин Ведием Ви предлага широка гама стенни и подови, Тапети, Лепила, Изолационни тапети, Фототапети, Килими, Мокети, Пътеки, Изкуствена трева, Ламинат, PVC подови покрития, Естествен Паркет, Балатум, PVC Первази, PVC Ламперия, Самозалепващо фолио, Фасадни покрития, Винил

Контакти

Свържете се с магазини Ведием

Тел: (+359) 888 122 712
Email: vediem-AT-abv.bg 
Уебсайт: www.vediem.com

Социални връзки