Магазин Ведием Грижа за Вашия дом

Полезни статии и съвети

интересни факти за Дома

Бъдете креативни!

Espri-3Естествени, модерни, стилни и креативни - това е мотото на тапетите от новите колекции на Esprit Home.

По подобие на новите тенденции в декорацията на стените, съвместната работа на A.S. Creation и Esprit предлага нестандартни идеи. Тези два гиганта в производството на тапети хващат четките от миналото, комбинират с чистите цветове на настоящето, добавят щипка креативност и Voila! - тапети от ново поколение, съчетаващи мода и изкуство по един великолепен начин.

Седмата колекция тапети "Esprit Home" представя тапети за едно младежко, индивидуално, персионализирано и стилно жилище, което приканва към креативност. Вдъхновението за направата на тази колекция идва от мегаполисите - Лондон, Париж, Ню Йорк, Берлин, Барселона и съчетава нотки на история и култура с футуристични идеи и изящество - от ретро-елегантни до романтично-космополитни.

Прочети още: Бъдете креативни!

Ах тези тапети...

ведием тапети

     Ах тези оживели сънища, тези реални приказки, които изпълват въображението и Ви карат да се пренасяте във Вашия свят. Тапетите с изящни рисунки, елегантни извивки и стилни цветове могат да преобразят всяка стая в сцена от Вашите мечти.  

Прочети още: Ах тези тапети...

Инсталация на подови настилки

Инсталация на подови настилкиПреди монтиране: подготовка на помещението

  Aклиматизция  - Позволете на подовите настилки да се приспособят на темепературата в помещението, където ще бъдат монтирани. Нужно е да съхраните опакованите подови настилки в същото помещение 48 часа преди монтиране.

Прочети още: Инсталация на подови настилки

Ламинат и фурнир

Ламинат и фурнир Основата на ламината са дъски, които се свързват със специална дървена свръзка. Отгоре са покрити с декоративен слой, който наподобява дърво или мрамор. Декоративният слой се състои от твърда и издръжлива на износване пластмаса.

Ламинатът се поставя много лесно дори от начинаещи, в повечето случаи има т. нар. click-система. Тази система е на основата на самофиксиращо се съединение на ламинатните плоскости. След съединяването частите повече не могат да се отделят. Чрез пречупване и раздвижване все пак може да ги отделите без да ги повредите.

Прочети още: Ламинат и фурнир

Мокети

МокетиПод мокет се разбират всички текстилни настилки, които покриват цялата стая, т.е. от стена до стена или дори повече помещения. Има най-различни видове мокети според начина на производство и производителя, ето защо те са много приложими (с изключение на мокрите помещения). Предлагат се в ширина от 70 до 500 см.

Прочети още: Мокети

Вие сте тук:Начало Arrow Статии

Магазини Ведием

Магазин Ведием Ви предлага широка гама стенни и подови, Тапети, Лепила, Изолационни тапети, Фототапети, Килими, Мокети, Пътеки, Изкуствена трева, Ламинат, PVC подови покрития, Естествен Паркет, Балатум, PVC Первази, PVC Ламперия, Самозалепващо фолио, Фасадни покрития, Винил