Магазин Ведием Грижа за Вашия дом

Полезни статии и съвети

интересни факти за Дома

Ах тези тапети...

ведием тапети

     Ах тези оживели сънища, тези реални приказки, които изпълват въображението и Ви карат да се пренасяте във Вашия свят. Тапетите с изящни рисунки, елегантни извивки и стилни цветове могат да преобразят всяка стая в сцена от Вашите мечти.  

     Сигурно Ви се е случвало в някой хуабв ден, да въздишате по красиви тапети, създадени сякаш за Вас. Тапетите са прекрасно интериорно решение за всеки дом. Най-хубавото е ,че наистина днес се предлагат толкова невероятни тапети - на цветя, с мотиви, фототапети, за малчуганите с любимите герои.

     Тапетите могат да покриват цялата стена, но забележете позволяват Ви да имате свобода и да комбинирате с мазилка.

                                                                                                      vediem-tapeti7

 

     А защо не и няколко различни тапета.

                                 ведием комбинация на различни тапети                                                          

 

     Тапетите могат да бъдат и от различни материали. Копринените тапети придават изисканост на стаята, от техния десен можете да придадете разкошен бароков стил, етно стил, по-изчистен  класически или модерен стил. Хартиените тапети се предлагат в най-различни десени,  позволяват на стената да "диша". Могат да бъдат тапети с ПВЦ покритие, те са с добра водоустойчивост и позволяват, ако е необходимо да се почистват с влажен парцал.

 

ведием тапети различни стилове

     

     Тапетите придават на стаята топлина и усещане за домашен уют. Ако се колебаете дали да сложите тапети се замислете и за факта, че тапетите се поставят лесно, без цапане, без опасност за Вашите мебели. Също така тапетите могат да се махат бързо и отново без никакво неудобство, само навлажнявате повърхността им с мокър парцал, изчаквате и отлепяте.

 

     Можете да използвате въображението си и да намерите интересни приложения за малките остатъци, от Вашите прекрасни тапети.

 

ведием идеи за вашите тапети

     

     Ето още една чудесна новина сега можете да си поръчате тапетите и те да пристигна директно във Вашия дом или на посоче от Вас адрес. Във Ведием Ви предлагаме богато разнообразие от най-различни тапети. Разгледайте спокойно в Дома си, изберете и поръчайте по телефона или по имейла тапетите на Вашите мечти.

Вие сте тук:Начало Arrow Статии Arrow Ах тези тапети...

Магазини Ведием

Магазин Ведием Ви предлага широка гама стенни и подови, Тапети, Лепила, Изолационни тапети, Фототапети, Килими, Мокети, Пътеки, Изкуствена трева, Ламинат, PVC подови покрития, Естествен Паркет, Балатум, PVC Первази, PVC Ламперия, Самозалепващо фолио, Фасадни покрития, Винил