Магазин Ведием Грижа за Вашия дом

Полезни статии и съвети

интересни факти за Дома

Бъдете креативни!

Естествени, модерни, стилни и креативни - това е мотото на тапетите от новите колекции на Esprit Home.

Espri-1

По подобие на новите тенденции в декорацията на стените, съвместната работа на A.S. Creation и Esprit предлага нестандартни идеи. Тези два гиганта в производството на тапети хващат четките от миналото, комбинират с чистите цветове на настоящето, добавят щипка креативност и Voila! - тапети от ново поколение, съчетаващи мода и изкуство по един великолепен начин.

Седмата колекция тапети "Esprit Home" представя тапети за едно младежко, индивидуално, персионализирано и стилно жилище, което приканва към креативност. Вдъхновението за направата на тази колекция идва от мегаполисите - Лондон, Париж, Ню Йорк, Берлин, Барселона и съчетава нотки на история и култура с футуристични идеи и изящество - от ретро-елегантни до романтично-космополитни.

Espri-5Колекцията "Esprit" интерпретира интереса на младото поколение към светли и изкрящи цветови гами и необичайни щампи с природни мотиви, които придават на тапетите свежест и пъстрота. Втората колекция "Esprit" за деца за деца идва с мотото "забава на стената". Герои от популярни детски анимационни филми скачат от телевизора на стената в детската стая на вашето дете. Фоновите цветове са специално подбрани, за да успокояват погледа и съзнанието на малчуганите.

Специалната колекция "Най-доброто от Esprit" съчетава хитовите тапети от Esprit

Вие сте тук:Начало Arrow Статии Arrow Бъдете креативни!

Магазини Ведием

Магазин Ведием Ви предлага широка гама стенни и подови, Тапети, Лепила, Изолационни тапети, Фототапети, Килими, Мокети, Пътеки, Изкуствена трева, Ламинат, PVC подови покрития, Естествен Паркет, Балатум, PVC Первази, PVC Ламперия, Самозалепващо фолио, Фасадни покрития, Винил